Veldig imponerende i dag

Bryn tok i dag sin 3. seier på rad da gultrøyene på imponerende vis slo Vestnes/Varfjell hjemme på hellig grunn.

Bryn startet kampen i 4-5-1 med Eivind Hagset i mål, i forsvaret spilte Ola E. Sandblåst, Endre Male, Andreas Kjersem og Kristoffer Hagset. På midten startet Jørn Kjetil Aarseth, Didrik Solheim og Henrik Farstad, mens Marius Vågen og Kristian Male bekledde kantene. På topp startet Ronald Hustad.
 Bryn startet kampen klart best og alt etter 2 minutter ble kampens første store skapt. Ola S, spiller fri en bevegelig Ronald på venstrekanten. Innlegget på første snappet Vestneskeeperen rett foran Kristian.
 Bryn imponerer med godt spill og pasninger i bakrom, etter 6 minutter slår Marius inn fra høyrekanten, på bakerste dukker Kristian igjen opp. Headingen går utenfor. Minuttet etter løper Jørn igjennom og kommer alene med keeper, desverre nøler han og han blir løpt opp.
 I løpet av det neste minuttet har vi 3 cornere og Vestnes har tur at de ikke ligger under etter at Endre får gå umarkert opp og heade like over. Etter 12 minutter ligger den første i nota, Didrik vinner ballen og spiller til Henrik. Han lader, fyrer og treffer, ballen smeller inn fra 20 meter ved nærmeste stolpe.
 2 minutter etter er en meget god Henrik nær ved å score igjen, men skuddet fra paråtjue stryker utenfor. Bryn klart best i starten, etter 24 minutter får Vestnes sin første store sjanse. Headingen skifter retning, men Eivind er på pletten og redder. Etter 28 minutter setter Tommy Kanishi 1-1 etter at han blir spilt igjennom, helt ut av det blå og her var nok ikke forsvaret patent.
 Like etter løper en livlig Kristian Male igjennom, men touchen er ikke god og keeper redder. Etter 35 får Henrik sitt 3. gule for sesongen og fem minutter etter får han dreis på nok en avslutning, denne gang sniker ballen seg på feil side fra 14 meter. Etter 42 får Marius gult kort etter et returløp. Med dette ebber omgangen ut.
 Etter hvilen erstatter Robert Kjørsvik Ronald Hustad, Rob inn som back og Jørn opp som spiss. Etter 28 sekunder er vi ekstremt nærme igjen, Jørn finn er Henrik som kriger ballen til Ola, han bredsider den over fra 12-13 meter. Like etter blir vi snytt for et straffespark etter at Jørn blir meid overende. Etter 61 minutter får Jørn direkte rødt kort etter at dommeren mener han slo til en motspiller. Spilleren faller om som en Joey Barton kopi og er latterlig mye skadet i noen sekunder. Vestnes spilleren blir ikke syklist med slik terskel. Med ti mann regner vi med at dette blir tungt, men mot alle odds hever hele laget seg og løper fra Vestnes spillerne. Banens beste Kristian Male header med seg ballen forbi Vestnes bakerste mann og alene med keeper setter han den iskaldt til 2-1. Kampen jevner seg ut Vestnes løfter spillet og har en del ball, men det er det gule som skaper sjanser. Med 16 minutter igjen erstatter Haakon Heimen Marius på topp. Og minuttet etter kriger Henrik til seg ballen, men kakker en Vestnespiller på hælene. Han hører ikke dommerens fløyte og legger inn, dette medfører til nok et kort og rødt til Henrik som til nå har vært utrolig god på midten.
 Minuttet etter er Vestnes i gang med 9 mot 11 og powerplay, deres største sjanse kommer etter 76 minutter men skuddet går utenfor.
 Brynspillerne jobber som helter og Lars Erik Heimen erstatter Ola Sandblåst. Bryn blir presset kraftig bakpå det siste kvarteret, men oppofrende og resolutt spill holder oss i føringen. Andreas Kjersem står virkelig fram i denne perioden og når Kristoffer Hagset på overtid spiller igjennom Kristian Male på overtid står samtlige på tribunen på holy. I det Kristian skyter får han krampe noe som beskriver lagånden i dette Brynlaget. På overtid er spenningen til å ta å føle på og det er utrolig deilig når dommer Ole Bjørn Moen blåser av kampen 48.16 ut i 2. omgang. En utrolig bragd av det unge Brynlaget som spilte det siste kvarteret med to mann mindre uten at gjestene skapte mange farligheter.
 Mer om kampen på Vestnes meget flotte nettsted >>.